Előfizetői tartalom

Lázár benyújtotta: e-cigit csak trafikból

Portfolio
Az eddig korlátozás nélkül értékesíthető új típusú dohánytermékeket, köztük az elektronikus cigarettát is a dohánytörvény hatálya alá vonná a törvényhozó, így azokat csak dohányboltban lehet majd forgalmazni - derül ki abból a négy törvény módosítását tartalmazó javaslatból, amit Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter nyújtott be kedden az Országgyűlésnek.

Az indoklás szerint a módosításokat a dohányzás, különösen a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorítására való törekvés, valamint a vonatkozó újabb európai uniós irányelv rendelkezései teszik szükségessé. A módosító szabályozza és a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló törvény(dohánytörvény)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés