Előfizetői tartalom

Régiós magánegészségügyi hálózatot építene a MedAlliance

Portfolio
A Róbert Károly Magánkórház tulajdonosa december közepén megnyitja első önálló budai járóbeteg központját Róbert Egészségközpont Hegyalja néven, a korábbi MediMOM Egészségközpont helyén és továbbfejleszti a Genium korábbi Thököly úti rendelőjét, ahol a Róbert Gyermekorvosi Központ és a Róbert Genium Egészségközpont is helyet kapott - jelentette be a társaság. Ami viszont ennél is lényegesebb hír, hogy eldőlt: konkrét régiós tervekkel rendelkeznek.

"Mivel a MedAlliance már az alapításkor is tervezett regionális terjeszkedést a következő években, ezért eljött az ideje, hogy olyan nemzetközileg is elfogadható márkanevet találjunk a csoport számára, mely Európai védjegyoltalommal is ellátható. Végül a TritonLife márkára esett a választásunk, melynek európai védjegy bejegyzése folyamatban van." - mondja Haraszti Péter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés