Előfizetői tartalom

Ritkán látott nemzetközi egészségügyi rendezvény jön Budapestre

Portfolio
2006 után idén ismét Budapest ad otthont Európai Egészségügyi Menedzsment Szövetség éves nemzetközi konferenciájának - jelentették be az érdekelt felek Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ sajtóbeszélgetésén. Az esemény röviddel az új Orbán-kormány megalakulása után esedékes, így akár az új kormány is kaphat ötleteket a hazai egészségügy jövőbeli irányítására vonatkozóan.

12 év után újraAz Európai Egészségügyi Menedzsment Társaság (EHMA) több mint tíz év után az idén újra Budapesten tartja szokásos éves konferenciáját. Az immár 34. alkalommal megrendezett esemény házigazdája és hazai szakmai partnere a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ - derült ki a pénteki eseményen. Szócska Miklós, az EMK alapítíója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés