Előfizetői tartalom

Varga Péter Pál: a kétszintű társadalombiztosítás megoldás lehet a hálapénzre

Portfolio
Hatékonyabbá tenné a társadalombiztosítás rendszerét, ha az emberek köthetnének kiegészítő biztosítást, ez a hálapénz megszűnését is segítené - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Budai Egészségközpont Kft. igazgatója. Varga Péter Pál szerint hamarosan Magyarországon is elérhető lesz egy Németországban kifejlesztett új prosztatavizsgálati eljárás. Szerinte erre az eljárásra akkor is szükség van, ha nem támogatja a közfinanszírozás.

Segítené az emberek hatékonyabb egészségügyi ellátását, ha az állam bevezetné a kétszintű társadalombiztosítási rendszert - hangsúlyozta az Arénában Varga Péter Pál. "Egyáltalán nem ördögtől való az, hogy bizonyos szolgáltatásokra az ember köthessen kiegészítő biztosítást" - fogalmazott a Budai Egészségközpont Kft igazgatója, hozzátéve: ma hálapénzzel egyszerűbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés