Előfizetői tartalom

Ekkora fizetésre számíthatnak a BMW debreceni mérnökei

Portfolio
Egy pályakezdő mérnök 350-400 ezer forintos bruttó fizetésre számíthat majd a BMW debreceni gyárában, a legalább hároméves tapasztalattal rendelkező munkavállalók 450-500 ezer, míg egy vezető 600-650 ezer forintos kezdő fizetéssel számolhat - írja az autopro.hu a Hays Hungary mérnöki toborzó csapatának becslései alapján.

A becsült várható fizetések ez alapján alacsonyabbak lehetnek, mind az ország nyugati területein, illetve a közép-magyarországi térségben. A Hays Hungary csapatmenedzsere, Vizkeleti László elmondta, hogy az országos átlag a pályakezdők esetén 450-550 ezer, tapasztaltabb kollégáik esetében 550-650 ezer, míg a vezetők esetében 700-850 ezer forint között mozog. A szakértő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés