Előfizetői tartalom

Elárulta az NGM: szakmai tanácsokat ad az IMF (2.)

Portfolio
Ezekben a napokban Magyarországon tárgyal a Nemzetközi Valutaalap küldöttsége, jövő héten véglegesítik a kormánnyal történt megbeszélések eredményét - írja a Népszabadság. A kormány az önkormányzati rendszer átalakításához kérte az IMF segítségét. A Nemzetgazdasági Minisztérium megkeresésünkre megerősítette a napilap információit. Válaszában közölte: az önkormányzati rendszer átfogó átalakításában nyújt technikai segítséget az IMF.

13:30: Mit mond a tárca? A Nemzetgazdasági Minisztérium Magyarország önkormányzati rendszerének átfogó átalakítása keretében, a kapcsolódó kormányzati és parlamenti döntések megalapozása érdekében merít az egyes nemzetközi szervezetek tapasztalataiból is. Az IMF a költségvetési politikák területén - hasonlóan más nemzetközi intézményekhez, mint pl. az OECD - igen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés