Előfizetői tartalom

Elárulták, mi lett volna Budapest utolsó ütőkártyája az olimpiai kampányban

Portfolio
Később akartunk előállni azzal a felvetéssel, hogy a magyar parlament iktassa kétharmados törvénybe az olimpia maximális költségét, és ezt ne léphessük túl, így a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB) közösen lehetett volna megállapítani egy reális összeget - mondta egy szerdai vitán Fürjes Balázs kiemelt kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Budapesti Corvinus Egyetemen. A kormányzati politikus Fekete-Győr Andrással, a Momentum Mozgalom vezetőjével vitatkozott a 2024-es olimpia költségeiről.

Úgy tűnik, teljesen esélytelenné váltunk- mondta Fürjes Balázs a Budapesti Corvinus Egyetemen (BCE) zajló vitán néhány perccel a hivatalos bejelentés előtt, mely szerint Budapest visszavonja olimpiai pályázatát. A kormánybiztos elárulta, hogy eredetileg később akarták "elsütni" azt a javaslatot a NOB felé, hogy a magyar parlament kétharmados törvényben rögzítse az olimpia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés