Előfizetői tartalom

Elég rossz hírünk van a magyar autósoknak és a Horvátországba készülőknek

Portfolio
A forint mai történelmi mélypontjával egyre nehezebb helyzetbe kerülnek a magyar autósok, hiszen közben a Brent olajár is meglódult. Így ha valaki autóval készül a horvát tengerpartra, neki mindez még kellemetlenebb lesz, mert a kunával szemben újabb történelmi mélypontra esett a forint, így a kinti tankolás és matrica költsége tovább emelkedik.

Kapcsolódó cikkünk2018.06.27Itt a rekord! Sosem volt még ilyen gyenge a forintAnnak, hogy ma új történelmi mélypontra esett a forint az euróval szemben 328-as árfolyamnál, több kellemetlen következménye is van. Egyrészt ha valaki most készül külföldi nyaralásra és még nincs lefoglalva a szállása/repülőjegye, akkor annak bizony drágább lesz, mint eddig tervezte, másrészt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés