Előfizetői tartalom

Élesben működik a megfigyelőrendszer: mostantól tudják, hogy hol nyaralsz

Portfolio
Az idei évtől kezd élesben működni a turizmus törvény novemberben elfogadott módosítása, amelynek eredményeként napra pontosan nyomon lehet követni az emberek mozgását, ha szálláshely-szolgáltatást vesznek igénybe - írja a Napi.hu. Szeptember 1-től jön egy további módosítás is, ami kutakodásban még tágabbra nyitja az ajtót a hatóságok előtt.

A törvényt kiegészítő decemberi kormányrendelet szerint a már működő szállodáknak legkésőbb június 30-ig, a panzióknak szeptember 30-ig, a kempingeknek, üdülőházaknak, közösségi szálláshelyeknek és a magánszállásadást is magába foglaló "egyéb szálláshelyeknek" december 31-ig kell regisztrálni magukat a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. (MTÜ) üzemeltetésében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés