Előfizetői tartalom

Ellent mondtak a legfőbb amerikai hírszerzők Trump politikájának

MTI
Donald Trump amerikai elnök észak-koreai és iráni politikájára cáfoltak rá az amerikai hírszerzés vezetői - Dan Coats, a hírszerző szervezeteket tömörítő Országos Hírszerzési Igazgatóság (DNI) vezetője és Gina Haspel, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója - a szenátus hírszerzési bizottságának keddi meghallgatásán.

Dan Coats kifejtette, hogy a rendelkezésre álló információk szerint Észak-Korea "valószínűleg nem adja fel" nukleáris fegyverzete egészét. A DNI vezetője leszögezte: az ázsiai ország vezetői az atomfegyverzetet rendszerük túlélése zálogának tartják. Gina Haspel, a CIA igazgatója szerint az észak-koreai kormányzat "elkötelezett a hosszú hatótávolságú, nukleáris töltetű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés