Előfizetői tartalom

Eltörli a kormány a vasárnapi zárvatartást?

Portfolio
A kormány részéről már puhatolóznak a kiskereskedelmi láncoknál a vasárnapi nyitva tartás visszaállításának a hatásairól - tájékoztatták a Népszabadságot piaci források. A lap szerint ugyanis a kormányoldalon biztosra veszik, hogy a Kúrián elbukik Erdősi Lászlóné népszavazási kezdeményezése. A Portfolio megkeresésére csütörtök délelőtt a Kormányzati Tájékoztatási Központ azt közölte, hogy a Népszabadság állítása alaptalan sajtóhíresztelés.

Kapcsolódó cikkünk2016.03.24Vasárnapi zárvatartás: itt a kormány reakciója!A napilaphoz eljutott hírek szerint: A kormányoldalon szinte biztosra veszik, hogy a Kúria nem fogja helybenhagyni a Nemzeti Választási Bizottság határozatát, amely hitelesítette Erdősi Lászlóné népszavazási kérdését. Ez a kezdeményezés lényegében a vasárnapi zárva tartás megerősítését célozná. Még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés