Előfizetői tartalom

Jókora növekedés van még a megújulókban

Portfolio
Az eddig rendre pesszimista Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) a héten kiadott jelentésében szépen megemelte a megújulók növekedésére vonatkozó várakozásait. Az alábbiakban azt szedtük össze, miből jön majd ez a növekedés, mely megújuló energiatípusokban várhatjuk elsősorban a felfutást. Azt, hogy a megújulók szerepe mennyire fontos, jól érzékelteti, hogy az áramtermelő kapacitások itt már magasabbak, mint a szénnél.

Optimistább lett a megújulókra az IEAJelentősen megemelte a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) a héten megjelent jelentésében a következő 5 évre a megújuló energia felhasználás növekedésére vonatkozó előrejelzéseit. Az alábbiakban annak részleteit ismertettük, hogy miből jöhet a nagyobb növekedés, és pontosan hogyan változtak az energiapiacon nagy tekintélynek számító...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés