Előfizetői tartalom

Megdőlt az idei áramfogyasztási csúcs

Portfolio
A fokozódó hőség miatt tegnap megdőlt az idei fogyasztási csúcs a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójánál. Az idei nyár legmelegebb hetében a Nemzeti Közművek ügyfeleinek napi fogyasztása több volt, mint amennyi villamos energiát egy 6000 fős településen használnak éves szinten, például a Bács-Kiskun megyei Izsákon - áll a közleményben.

Idén január 11-én mérték ezt megelőzően a legnagyobb fogyasztást, amikor az átlaghőmérséklet mínusz 8 fok alatt volt. A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója hangsúlyozza, hogy felkészült a megnövekedett terhelésre. Augusztus 3-án az áramszolgáltató munkatársai 16 120 MWh fogyasztást regisztráltak, amely csaknem 300 MWh-val haladja meg a január elején regisztrált kiugró...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés