Előfizetői tartalom

Orbán: hónapokon belül nekimegy majd Brüsszel a rezsicsökkentésnek

Portfolio
Nem volt unalmas a 2016-os év, és 2017 is érdekfeszítőnek ígérkezik - mondta pénteki évértékelőjében Orbán Viktor. A miniszterelnök szerint már az év első felében szembe kell majd néznünk azzal, hogy Brüsszel el akarja venni a rezsicsökkentés eredményeit, és újra a multik kezébe akarja adni az energiaárak megállapításának jogát. Orbán szerint olyan "nagytestű ragadozók" úszkálnak most a magyar felségvizeken, mint Soros György, aki a magyar emberek döntése ellenére is százezer számra szállítaná a menekülteket Európába.

Fekete bárányból sikertörténetOrbán Viktor szerint a Brexit, az amerikai elnökválasztás, a kipenderített olasz kormány és a magyar népszavazás is az új idők szelét jelentik, és "utánuk több is jön talán".Meleg a pite, mondják ilyenkor a fociöltözőben- mondta a magyar miniszterelnök. Orbán szerint az Európai Unióban a jövő most hosszú és sötét árnyékot vet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés