Előfizetői tartalom

Erre várt mindenki! Megszólalt a török pénzügyminiszter

Portfolio
Igyekszik nyugtató üzeneteket küldeni Berat Albayrak török pénzügyminiszter a piaci szereplőknek, miután az országban árfolyamválság alakult ki az elmúlt hetekben és az infláció megállíthatatlanul emelkedik. Albayrak azt mondta, hogy nem lesz tőkekorlátozás és nem fordulnak az IMF-hez, de szigorú költségvetési politikát ígér.

Délután 3 órakor kezdett beszélni egy telefonkonferencián Berat Albayrak török pénzügyminiszter, Recep Tayyip Erdogan elnök veje, akinek az a fő célja, hogy megnyugtassa a piacot. A befektetőknek tartott telefonkonferencián Albayrak hangsúlyozta: nincs jelentős betétkivonás a török bankrendszerből, a bankrendszer képes kezelni a jelenlegi volatilitást, már tettek lépéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés