Előfizetői tartalom

Észak-Korea: "teljes fegyverarzenálunkkal az Egyesült Államokat vesszük célba"

Portfolio
Észak-Korea nem hajlandó tárgyalni atomfegyvereiről, azok ugyanis nem koreai "felebarátaik", hanem az Egyesült Államok elrettentésére szolgálnak - szögezte le az ország küldöttsége a ma kezdődött kétoldali egyeztetések során. Ezzel a kijelentéssel valószínűtlenebbé vált, hogy katonai téren sikerül áttörést elérni a tárgyalóasztalnál.

Ma kezdődött el az Észak-és Dél-Korea határán fekvő Panmindzson városában az a kétoldali egyeztetés, amelytől sokan a háborús feszültség enyhülését várják, miután tavaly pattanásig feszült a helyzet a két ország között Észak-Korea rakéta- és atomtesztjei, illetve az erre adott amerikai válaszlépések miatt. Bár az északi küldöttség belegyezett abba, hogy sportolókat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés