Előfizetői tartalom

Euróválságtól tart a magyar kormány, ezért több tartalékot képez

Portfolio
Az új kormány megalakulása óta másodszor tartott Kormányinfót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az esemény legfontosabb bejelentése, hogy a kormány az euróövezeti, illetve egyéb gazdasági kockázatok miatt óvatosságból 50%-kal megemeli a jövő évi költségvetés általános tartalékát, hogy szükség esetén ehhez nyúlva növelhesse gazdaságpolitikai mozgásterét. A jövő évi költségvetési terv egyébként június 13-án kerülhet az Országgyűlés elé, és ha minden jól megy, július 20-án el is fogadhatják azt.

2018. június 05. 14:37 Megosztás A kiszivárgott EU-s jelentés kritikáit megvizsgáljuk Egy tavaly őszi ellenőrzés alapján arra a következtetésre jutott az Európai Bizottság, hogy súlyos hibákkal működik a magyarországi uniós támogatások közbeszerzési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés