Előfizetői tartalom

Ez az oroszok első igazi tesztje lesz

Portfolio
Újabb két nyolcaddöntővel folytatódik a foci-vb vasárnap, a házigazda oroszoknak a meglepően jó kezdés, majd az Uruguay elleni kisiklás után jön az első igazi teszt Spanyolország ellen. Ha tovább tudnak jutni, akkor valóban akár végső esélyesként is lehet számolni velük. A másik meccsen az eddig talán legszimpatikusabb focit játszó horvátok a masszív dán válogatott ellen próbálnak még több rajongót szerezni.

Spanyolország - OroszországA többi igazi nagycsapathoz hasonlóan eddig a spanyolok is inkább botladoztak, bár a csoportból való továbbjutással nem volt gondjuk. Az oroszok az első két akadályt meglepően könnyen hozták, aztán viszont ugyanolyan meglepő volt, hogy sima vereséget szenvedtek Uruguay ellen. Az esélyes papíron Spanyolország, a gazdaságuk is jobban teljesít, és közben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés