Előfizetői tartalom

Ez lenne Vargáék titkos fegyvere?

A Költségvetési Tanács oldalán elérhetővé vált a szervezet 2014-es költségvetésről alkotott véleménye. Ez alapján az eddigieknél még több érdekességet megtudhatunk a hamarosan nyilvánosságra kerülő büdzséjavaslatról. A Kovács Árpád vezette szervezet jelentős kockázatokat lát a 2,9%-os hiánycél teljesítésére, ezért javasolja az összesen 200 milliárd forintos tartalékszint átgondolását. A KT külön kiemeli azt, hogy a kormány túlzottan magas (150 milliárdos !) összeget vár frekvenciahasznosításból. Arra is rámutat, hogy túlzott egyenleg-korrekciót számol el a kormány eredményszemléletben, itt kisebb korrekciót javasol.

Jelentős kockázatok már most A kormány még be sem nyújtotta a Parlamentnek a 2014-es költségvetésről szóló törvényjavaslatot, a kiszivárgó hírek szerint az több sebből is nagyon vérzik. A Költségvetési Tanács 2014-es büdzsével kapcsolatos véleménye először hétfőn az MTI közlésében jelent meg, ám ebből kimaradt több fontos részlet is. A Költségvetési Tanács...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés