Előfizetői tartalom

Ez már a vég? Juncker már nem beszél Brexit-megállapodásról

MTI
"Nem túl optimista" Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának esélyeit illetően. Juncker egy csütörtöki brüsszeli rendezvényen kérdésre válaszolva egyfajta "Brexit-fáradtságról" számolt be, hozzátéve, hogy ezért alapvetően nem is tervezett beszélni a témáról.

Jean-Claude Juncker kijelentette, hogy az Európai Bizottság mindent megtesz a "rendezett, civilizált" brit kilépés biztosítása, a legrosszabb forgatókönyv elkerülése érdekében, de ő maga jelenleg nem túl bizakodó ez ügyben."A megállapodás nélküli távozás szörnyű gazdasági és társadalmi következményeket vonna maga után az Egyesült Királyságban és az Európai Unióban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés