Előfizetői tartalom

Ezért ájulnak el Magyarországtól a londoni elemzők

Portfolio
Magyarország kifejezetten kedvező helyzetben van, ami az államadósság finanszírozásához szükséges piaci forrásbevonást illeti. Pozitív emellett, hogy Magyarország az egyetlen olyan feltörekvő piaci ország a nem olajexportáló államok közül, amely idén várhatóan költségvetési többletet tud felmutatni - írja legfrissebb jelentésében David Hauner, a Bank of America Merrill Lynch vezető londoni stratégája.

Kockázatok a feltörekvő országokban A feltörekvő piaci államok le vannak maradva a kötvénykibocsátásaikkal az eredeti terveikhez képest - kezdi az EMEA-térség államainak forrásbevonásáról szóló elemzését David Hauner, aki azt is megjegyzi: az államok egyébként több forrást terveznek bevonni idén a piacról, mint tavaly: a 2010-es 48 milliárd dollárról 51 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés