Előfizetői tartalom

Fokozódik a feszültség az USA és az EU között - Küszöbön a kereskedelmi háború?

MTI
|
Portfolio
Az EU kész gyorsan és megfelelően reagálni, ha Washington korlátozásokat vezet be az európai kivitellel szemben - mondta Margarítisz Szkínász, az Európai Bizottság szóvivője, miután Donald Trump alig burkoltan megtorló kereskedelmi lépéseket is kilátásba helyezett az EU-val szemben, mondván, a jelenlegi helyzet "nagyon is (az EU) kárára válhat". Az Európai Unió "nagyon-nagyon igazságtalan" - fogalmazott Trump.

Az Európai Unió kész azonnal reagálni, ha az Egyesült Államok bármilyen kereskedelmi korlátozást léptet életbe vele szemben- hangsúlyozta hétfőn az Európai Bizottság szóvivője a Donald Trump amerikai elnök által kilátásba helyezett büntetőintézkedésekről szóló hírekkel kapcsolatban. Margarítisz Szkínász a brüsszeli testület napi sajtóértekezletén elmondta,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés