Előfizetői tartalom

Fű alatt súlyos lépésekre készül az oktatásban a kormány

Portfolio
Szép csendben egy új, oktatást érintő jogszabályt készít elő a kormány, melynek értelmében jogszerűvé tennék a képesítés nélküli tanárok foglalkoztatását, és pedagógusokra bíznák a gyógypedagógusok munkáját. Árulkodó az is, hogy a salátatörvényt a húsvéti időszakra adták ki ötnapos társadalmi egyeztetésre. Közben Köznevelés-stratégiai Kerekasztalra keresztelik át a Köznevelési Kerekasztalt, azonban lényegi változás sem a szervezet összetételében, sem a működésében nem lesz, noha a cél az volt, hogy növeljék a szakmai képviseletet.

Az Emmi honlapján április 13-án csütörtökön jelent meg az "Az oktatás szabályozására vonatkozó egyes törvények módosításáról szóló előterjesztés tervezet", amit éppen a húsvéti időszakra sikerült kiadni ötnapos "társadalmi egyeztetésre". A szünetben valószínűtlen, hogy sok pedagógus, vagy szakértő javaslatot küldött volna be. A javaslat értelmében a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés