Előfizetői tartalom

A bürokráciával és bonyolult adózással küzdenek a magyar vállalkozások

MTI
Rég nem látott lehetőséget kínálnak a következő évek a középvállalkozások fejlesztésére, a nano-, mikro-, kis- és középvállalkozások megerősítésére, ehhez pedig a piacok és az állam közös fellépése tudja kialakítani a versenyképesség erősítéséhez szükséges kereteket - mondta a Magyar Időknek Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója. A lap csütörtöki számában Krisán kiemelte: a cégmérethez illeszkedő finanszírozás jelenti most a szektor egyik legnagyobb kihívását.

Krisán elmondta: a válságkezelés, majd a konszolidáció éveit követően megnyílt a növekedés lehetősége, a nano-, mikro-, kis- és középvállalkozói réteg megerősítésére, az úgynevezett vállalkozói középosztály létrehozására, és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Magyar Nemzeti Bank nemrégiben elkészült javaslatcsomagjában lévő elemek közül több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés