Előfizetői tartalom

Újabb 5 világraszóló magyar sikertörténet született ma

Portfolio
Öt magyar cég egyenként 50 ezer eurós támogatást nyert el egy EU-s kkv-támogatási program első szakaszában, amellyel az Európai Bizottság a kiválasztott cégek projektjeikkel kapcsolatos üzleti terveinek kidolgozásában kíván segítséget nyújtani - olvasható a Bizottság közleményében. Összesen 2149 pályázat érkezett, amelyből 242-nek ítéltek oda támogatást. A következő pályázati fordulóra 2018. szeptember 5-én kerül sor.

A jelenleg kísérleti szakaszban járó Európai Innovációs Tanács (EIC) égisze alatt 30 ország 242 innovatív kis- és középvállalkozása részesül rövidesen összesen 12 millió euró összegű uniós támogatásban. Az ún. kkv-eszköz első szakaszában nyújtott támogatásra a kkv-k közös projektekkel is pályázhattak, ez magyarázza, hogy a 242 kedvezményezett cég összesen 239...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés