Előfizetői tartalom

Goodfriend: korrupció miatt tiltottuk ki a kormányzati alkalmazottakat

Portfolio
Az a két papírlap, amit átadtunk a kormánynak, valóban nem bizonyíték, inkább emlékeztető volt, de ettől fontosabb, hogy "nem tudok arról, hogy lett volna rendőrségi nyomozás az adóhatóságon belüli csalások ügyében" - mondta el a Heti Válaszban ma teljes terjedelmében megjelent interjúban André Goodfriend. Az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője leszögezte: "az információ, amelyre a beutazási tilalmat alapoztuk, nem pusztán arra vonatkozik, hogy az érintettek keveset tettek" (a korrupció visszaszorításáért - a szerk.).

Kapcsolódó cikkünk2014.12.03Goodfriend: konkrét bűncselekmény miatt tilthatták ki a NAV-elnökötGoodfriend azt hangsúlyozta, hogy tudomásuk van ilyen ügyről, ahogy "arról is tudomásunk van, hogy magyar állampolgárok, cégek adtak információt a magyar hatóságoknak efféle esetekről. Az, hogy egyeseket a 7750-es elnöki proklamáció alapján nem engedünk be az Egyesült Államokba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés