Előfizetői tartalom

Gyanús csomagot kapott a bukás szélén álló Theresa May - Lépett a rendőrség

MTI
|
Portfolio
Gyanús csomagot észlelt a rendőrség Theresa May brit kormányfő rezidenciájának közelében, ezért lezárta a környékbeli utcákat és a turistákat is más utcákba terelik át - közölte a rendőrség a Reuters tudósítása szerint. Közben kiderült, hogy a May által vázolt tervvel ellentétben jövő héten mégsem kerül sor a negyedik szavazásra a Brexit-megállapodásról a brit alsóházban, amely újabb jele annak, hogy a bukás szélén áll a kormányfő.

A brit kormány az eredeti tervekkel ellentétben nem terjeszti az alsóház elé vitára és törvényalkotási célú szavazásra június első hetében a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét rögzítő megállapodást - közölte csütörtökön Mark Spencer, az alsóházi ügymenet szervezéséért felelős kabinettag.Kapcsolódó cikkünk2019.05.23Brexit: napokon belül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés