Előfizetői tartalom

Gyorsan rendezné a magyar állam a 260 milliárdos áfa-ügyet

Portfolio
Feltétel nélkül, jogvesztő határidővel még az ősszel visszafizetné az állam azt a 260 milliárd forintnyi visszatartott áfa-pénzt, amelynek kifizetését a közelmúltban született uniós bírósági döntés teszi szükségessé - tudta meg az origo a holnapi kormányülésre kerülő előterjesztés kereteiből. A lap információi szerint az a cég, amely október 20-ig nem kéri vissza a pénzét, az végleg lemondhat róla. A cégek kérését 1 millió forint alatt 30 napon, a feletti összegnél 45 napon belül teljesíti az adóhatóság.

Az ügy előzményei:Kapcsolódó cikkünk2011.08.29260 milliárdot bukott a költségvetés - Amnéziás Varga Mihály?2011.07.28Jöhetnek a megszorítások? 100 miliárdot bukott a magyar államA Nemzetgazdasági Minisztérium előterjesztése azt tartalmazza, hogy a lehető leggyorsabban vissza kell adni a visszatartott áfát az érintett mintegy negyvenezer vállalkozásnak, amelynek érdekében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés