Előfizetői tartalom

Gyűlnek a vérszagra a játékosok - Trump bukására fogadnak a piacok

Portfolio
Trump elnökségét folyamatos botrányok kísérik, az elmúlt néhány órában azonban felgyorsultak az események, több olyan információ is napvilágot látott, amelyek Donald Trump bukását okozhatják. Erre nem csak a tőzsdék, de a predikciós piacok is reagáltak, jelenleg 40 százalékos esélyt tulajdonítanak annak, hogy Trump nem fogja kitölteni hivatali idejét a Fehér Házban.

Egy pár órája jött ki a hír, hogy vádat emelnek Donald Trump korábbi nemzetbiztonsági főtanácsadója, Michael Flynn ellen, az oroszokkal való együttműködés kapcsán. Nem telt sok időbe, és az elnök tanácsadója elismerte bűnösségét, hogy korábban hazudott az FBI-nak az oroszokkal folytatott tanácskozásairól. Azóta pedig tovább gördült a történet, ugyanis az ABC beszámolója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés