Előfizetői tartalom

Hamarosan megérkezik az ingyenpénz

Portfolio
Kiemelkedő számú, 119 ezer pályázat érkezett tavaly novemberben az Otthon Melege Program háztartási gépcsere alprogramjának pályázatára - mondta az InfoRádiónak az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára. Weingartner Balázs hozzátette, pozitív elbírálás esetén március elejéig mindenki megkapja a támogatói okiratot.

Húszezres csomagokban zajlik a pályázatok értékelése, próbálják úgy elosztani, hogy minden csomagban minden régió arányosan szerepeljen, hogy ne okozzanak túl agy terhelést a kereskedőhálózatoknak - mondta az államtitkár. Weingartner Balázs beszámolója szerint a támogatói okiratok első körét már az ünnepek alatt megkapták az érintettek, a második kört pedig a minisztérium...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés