Előfizetői tartalom

Három nagy amerikai cég bővít Magyarországon

MTI
Világossá tették a texasi vállalatok, hogy miután régebben Magyarországra hozták gyártási kapacitásaikat, immár olyan tapasztalatokkal rendelkeznek, amelyek nyomán a magasabb hozzáadott értéket képviselő, kutatás-fejlesztésre épülő kapacitásaikat is nyugodt szívvel elhozzák hazánkba - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közép-európai idő szerint csütörtökön Houstonban, azt követően, hogy számos texasi cég vezetőivel tárgyalt.

A miniszter mások mellett az ExxonMobil olajvállalat, a Flowserve gépipari cég, a National Instruments szoftvervállalat, a nyomtatási technikákra szakosodott Motivating Graphics, az Aspect Group energiaipari, a JPMorgan Chase pénzügyi vállalat, az Alamo közlekedési szolgáltatási cég és az AJC Houston élelmiszeripari cég képviselőivel ült tárgyalóasztalhoz.Ezt követően a közmédiának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés