Előfizetői tartalom

Hiába riogatnak, nem lesz itt semmiféle recesszió

Portfolio
A tőzsdék történelmi csúcsokon vannak, miközben az amerikai gazdaság egyik leghosszabb növekedési ciklusát élvezi, emiatt pedig egyre több szakértő van azon a véleményen, hogy belátható időn belül fel kell készülni egy visszaesésre. Az optimistáknak most itt egy ábra, ami alapján egyelőre nem kell tartani egy recessziótól.

Az amerikai részvénypiacok folyamatosan új történelmi csúcsokat döntenek, mindezt úgy, hogy lassan két éve nem volt nagyobb korrekció a tőzsdéken. A bikapiaccal párhuzamosan - azzal szoros összefüggésben - az Egyesült Államok gazdasága elmúlt 170 éves történetének egyik leghosszabb megszakítás nélküli növekedési periódusában van. Mivel ilyen sok ideje tart megállás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés