Előfizetői tartalom

"Hiányzik egy 35%-os áfakulcs" (2.)

Portfolio
Az adókat tovább kell csökkenteni - ha lesz gazdasági növekedés, akkor az eredményeit arra kell fordítani, mondta Orbán az MKIK keddi rendezvényén. Emellett bevételekre is szükség van, az adórendszert a kormányzat a fogyasztást terhelő adókra súlyozta át, amiben Orbán szerint hiányzik még egy luxustermékeket terhelő 35%-os áfakulcs. Varga Mihály is megszólalt az eseményen, legfontosabb feladatának az adópolitikai terület megerősítését nevezte.

A rendezvényen elhangzott fontosabb részletekről bővebben:Kapcsolódó cikkünk2013.03.12Orbán forintosítaná a kkv-k devizahitelét is2013.03.12Orbán jóval olcsóbb hitelkamatokat akarA legjobb az, ha alacsony az adó, ezért az adókat tovább kell csökkenteni, mondta Orbán Viktor a Kamara rendezvényén. Jelenleg van egy 16%-os személyi jövedelemadónk. Ha lesz gazdasági növekedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés