Előfizetői tartalom

Holnap útlezárások lesznek Budapesten

Portfolio
Demonstráció miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani szombaton 10 és 13 óra között a fővárosban a Jászai Mari térnél és a Szent István körút-Bajcsy-Zsilinszky út-Alkotmány utca útvonalon, változhat több autóbusz, köztük az M3-as metrópótló közlekedése is - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ péntek este az MTI-t.

Szombatra a Magyar Szakszervezeti Szövetség hirdetett demonstrációt az évi ötven nap túlmunka ellen, a tudományos kutatás szabadságáért és a tanszabadságért.A lezárásokat a résztvevők számától teszik függővé, a vonulási iránynak megfelelő forgalmi sávokat lezárhatják a Szent István körúton és a Bajcsy-Zsilinszky úton- olvasható a közleményben. A rendezvény résztvevői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés