Előfizetői tartalom

Holnap rendkívüli MNB-ülés és bejelentések jöhetnek! (2.)

Portfolio
A Világgazdaság Online információi szerint holnap rendkívüli monetáris tanácsi ülés lesz a Magyar Nemzeti Bankban, amelyen a tervezett gazdaságösztönző lépésekről lesz szó. Az ülés után sajtótájékoztatón ismertetik a tervezett lépéseket. A jegybank vezetői a lap tudomása szerint jövő hétfőn egyeztetnek nyolc, Magyarországon működő nagybank vezetőivel is, az MKB és az Erste nincs közöttük. A lap a holnapra várt bejelentések konkrét tartalmáról nem közölt információkat.

A monetáris tanács ülését bármikor össze lehet hívni (értelemszerűen inkább rendkívüli helyzetben fordul ilyen elő), a rendkívüli ülés pedig azt jelenti, hogy nem az előre meghirdetett ülésezési menetrendbe illik a találkozó (a hónap elején nem kamatmeghatározó, a hónap végén pedig kamatdöntő ülésre szokott sor kerülni). Előzmények A múlt keddi kamatdöntő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés