Előfizetői tartalom

Hullanak az emberek Trump kormányából

Portfolio
Lemondott a korrupciós botrányba keveredett Scott Pruitt, az amerikai környezetvédelmi hivatal (EPA) vezetője. Scott Pruitt nem sokkal azt követően nyújtotta be lemondását, hogy a The New York Times című lap közölte: Kevin Minoli, a környezetvédelmi hivatal etikai ügyekért felelős vezetője egy sor vizsgálatot kezdeményezett Pruitt ellen korrupció gyanúja miatt.

Pruitt egyes lépéseinek és döntéseinek hátterét jelenleg kongresszusi bizottságok és szövetségi ellenőrző hatóságok is vizsgálják. Etikai vizsgálat folyik egyebek közt washingtoni lakásbérlésével kapcsolatban, mert kiderült, hogy rendkívül alacsony áron bérel luxuslakást egy energiaipari lobbista családjától, valamint vizsgálják bel- és külföldi magánutazásait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés