Előfizetői tartalom

Idén másodszor emelt árat a posta

Portfolio
A januári általános áremelés után mától újabb, célzott áremeléseket hajtott végre díjszabásában a Magyar Posta, ami azt jelenti, hogy a lakosság körében leggyakrabban használt levélfeladási szolgáltatások nem drágulnak, de a nehezebb levelekért és az ajánlott és a tértivevényes levelekért már igen, sőt egyes csomagküldési kategóriák árai tavalyhoz képest akár 20%-kal is drágultak - hívja fel a figyelmet a 24.hu.

A Magyar Posta május 2-án tette közzé, hogy újabb áremelésekre készül bizonyos szolgáltatásoknál. Amint rámutattak: drágább lesz mától a normáltól eltérő súlyú, azaz a 100 grammot elérő vagy azt meghaladó közönséges és elsőbbségi levelet feladni és mától az ajánlott levél feladása 320 forintba kerül majd, a tértivevény többletszolgáltatás pedig 220 forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés