Előfizetői tartalom

Így kapod vissza az első sikeres nyelvvizsga 34500 forintját az államtól

MTI
Jövő január elsejétől az Új Nemzedék Központnál lehet kérni az első sikeres nyelvvizsga utólagos kifizetését, amely majd utalás formájában történik meg és legfeljebb 34 ezer 500 forintot tehet ki az összeg - jelezte a minapi kormányhatározat technikai részleteit az MTI-nek küldött közleményben az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).

Kapcsolódó cikkünk2017.08.14Ingyenes lesz az első sikeres nyelvvizsga és emelt szintű nyelvi érettségiA hétfőn közzétett kormányhatározat szerint a magyar kormány évente hárommilliárd forintot különít el az első nyelvvizsga megszerzésére a következő három évben. A nyelvvizsga díját 2018. január 1-jétől a 35. évüket be nem töltött fiataloknak térítik meg utólag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés