Előfizetői tartalom

Így nézne ki Oszkóék adórendszere (2.)

Portfolio
A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány jó kormányzás gazdaságpolitikájának alapvető céljai a bizalom, a beruházás, az export, a foglalkoztatás és a fogyasztás/megtakarítás növelése - mondta előadásában Oszkó Péter, a közpolitikai alapítvány felügyelőbizottságának elnöke. A volt pénzügyminiszter a program adópolitikai elképzeléseit is részletezte előadásában. Ezek szerint visszavezetnék az adójóváírást és bruttó 400 ezer forint felett egy magasabb szja-kulcsot vezetnének be.

2013.02.18Ezt ígéri Bajnai Gordon Leszakadó ország Oszkó Péter előadásában úgy vélekedett, hogy az elmúlt pár évben lassuló felzárkózásból leszakadásba váltott a magyar gazdaság. A jelenlegi gazdaságpolitika következménye a tartós GDP-visszaesés, a fenntarthatatlan deficit, a fenntarthatatlan nyugdíjrendszer, a növekvő munkanélküliség, a növekvő kivándorlás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés