Előfizetői tartalom

Így változik az élet július elsejétől!

Portfolio
Hétfőtől, azaz július elsejétől ismét jelentős változások köszöntenek ránk. Ettől a naptól indul el a nemzeti dohányboltok rendszere, valamint startol az elektronikus útdíj. Közvetlenül érinti emellett az embereket, hogy olcsóbbak lesznek a roaming díjak az Európai Unión belül. Ezen kívül a Polgári Törvénykönyv bizonyos rendelkezései is módosulnak. Alig hogy hozzászokunk ezekhez a változásokhoz, augusztus elsejétől továbbiak jönnek, ekkor lépnek életbe ugyanis az adóemelések.

Cikkünkben a július elsejétől életbe lépő legfontosabb jogszabály-változásokat gyűjtöttük össze. Amihez hozzá kell szokni Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy elindul az évek óta tervezett elektronikus, használatarányos útdíjrendszer. A legutolsó hírek szerint nehézkesen zajlik a fuvarozók regisztrációja és ezért a 25 napos tesztüzem elmaradása miatt kockázatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés