Előfizetői tartalom

Íme, a világ leggyorsabb országai

Portfolio
Elsősorban délkelet-ázsiai országokat találunk az idei növekedési ranglista tetején. A világ 10 leggyorsabb GDP-bővülését produkáló országa közül ezúttal hiányzik a két óriás, Kína és India, de a legnagyobb érdekesség, hogy az első két helyen olyan országokat találunk, amelyek tavaly még a legrosszabbul teljesítők között voltak. Ráadásként jön a meglepetés.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően ezúttal is az IMF legfrissebb előrejelzéseit használtuk, a nemzetközi szervezet 192 országra ad GDP-növekedési prognózist. 10-6.. 10. Laosz: 6,9%-os GDP-növekedésA kelet-ázsiai és csendes-óceáni térség egyik legdinamikusabban bővülő gazdasága Laosz. A 30 éves, válságoktól mentes fejődés eredménye, hogy 1990-hez képest mára a gazdaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés