Előfizetői tartalom

Innovációs csomópontokkal is segítheti a kkv-kat a kormány

Portfolio
Miután múlt héten arról beszélt, hogy a tárca szerint 5 kulcsiparágra kell építeni a jövő magyar gazdaságát, ma azt jelezte a Világgazdaságnak György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára, hogy innovációs csomópontokkal segíthetik majd a kis- és középvállalati szektor fejlődését.

Kapcsolódó cikkünk2018.07.27Öt iparágra építenék az új MagyarországotGyörgy László azt mondta most a lapnak, hogyA kkv-k versenyképességének javítása érdekében egyetemközpontú innovációs öko¬szisztéma kialakításán dolgozunk, azaz olyan tudás- és innovációs csomópontokat hozunk létre, ahová bizalommal fordulhatnak a magyar vállalkozások a problémáikkal, legyenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés