Előfizetői tartalom

Innovációs stúdiót alakított ki a LEGO a Nyíregyházi Egyetemen

MTI
"Csak úgy tudjuk kiszolgálni a Magyarországon működő vállalkozások folyamatosan változó munkaerőigényét, ha közben az oktatás is változik. Ebben mutat kitűnő példát a Nyíregyházi Egyetem (NYE) és a LEGO együttműködése" - mondta Pölöskei Gáborné, a Pénzügyminisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára szerdán a Nyíregyházi Egyetemen kialakított LEGO Education Innovation Studio átadásán.

Mint kiemelte, a cégek gyakran már nem kiforrott szakembereket, hanem olyan képességekkel rendelkező munkavállalókat keresnek, mint például a nyitottság, a kreativitás, vagy a hálózatban gondolkodás. Ezek megszerzéséhez ad lehetőséget a LEGO új módszere, amely már az általános iskolások számára is lehetővé teszi a megfelelő alapok elsajátítását játékos keretek között....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés