Előfizetői tartalom

Írásos garanciákat kérnek a görög vezetőktől

Portfolio
Írásos garanciát kért hétfőn a 17 tagú Eurócsoport a görög kormánypárt és ellenzékének vezetőitől arról, hogy elfogadják és végrehajtják az október 27-i eurócsúcson elfogadott megállapodást. Ha a most alakuló új nemzeti egységkormány is kötelezettséget vállal, akár novemberben is lehívhatja Athén a hatodik kölcsönt - írja a Bruxinfo.

A rövidesen távozó szocialista kormányfő és a konzervatív ellenzék vezérének levélben megerősített írásos garanciájától teszi függővé az Eurócsoport a napokban befagyasztott 8 milliárd eurós kölcsön folyósítását Athénnak - közölte a 17-tagú csoport pénzügyminisztereinek hétfői ülését követően Jean-Claude Juncker, az Eurócsoport elnöke. George Papandreutól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés