Előfizetői tartalom

Még mindig nem stimmel valami a közalkalmazottak bérével

Portfolio
A közalkalmazottak novemberi bérével kapcsolatos december eleji balhé után még mindig nincs minden rendben a közalkalmazotti bérekkel. Rengeteg olyan könyvtáros, tűzoltó, szociális munkás, bölcsődéi dolgozó van szerte az országban, akik a decemberi bérüknek csak töredékét kapták meg karácsony után vagy az új évben - írja az Index.

Update: a MÁK is megszólalt az ügyben. December elején több százezer közalkalmazott, tanárok, ápolók, szociális munkások, rendőrök, tűzoltók és még sokan mások azt látták, hogy nem jött meg a fizetésük, vagy a bérüknek és juttatásaiknak csak egy részét utalta ki nekik a munkahelyük. A probléma hátterében mindenki a Magyar Államkincstár novemberben bevezetett új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés