Előfizetői tartalom

Ítéletet mondtak Magyarországról: szép-szép, de várjunk még a pezsgővel

Portfolio
Az erőteljes gazdasági növekedés és a fegyelmezett költségvetési politika mellett továbbra is vannak kétségek a magyar gazdaság hosszú távú teljesítményével kapcsolatban - állapítják meg a Societé Generale (SocGen) elemzői, akik nemrég Budapesten jártak. Nem meglepő, hogy a szakemberek elsősorban a munkaerőhiány és az ország tőkevonzó képessége miatt aggódnak, a forintot viszont nem érzik veszélyben.

Jól megy a magyar motor, de még bármikor lefulladhatNem lehet elvitatni a magyar gazdaság robosztus teljesítményét az utóbbi években, amihez ráadásul fegyelmezett költségvetési politika is társult. A hosszabb távú növekedési kilátásainkat azonban továbbra sem lehet egyértelműen pozitívnak ítélni, a fő kockázat elsősorban az, hogy Magyarország fenn tudja-e tartani a jelenlegi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés