Előfizetői tartalom

Itt a friss jóslat: évekig eltarhat a kereskedelmi háború

Nem valószínű áttörés az amerikai-kínai kereskedelmi tárgyalásokban a 2020-as amerikai elnökválasztások lefolyása előtt - írják a Fitch Solutions elemzői. Az elemzőcég ezt a véleményét Kína megítélésének romlására alapozza, és arra, hogy politikailag Trumpnak jobban megéri keménynek mutatkozni a kampány során, mint egy gyenge megállapodást elérni.

Rövid távon Trump számára egy gyenge megállapodás megalkuvást jelentene, és gyengítené a 2020. novemberi elnökválasztások esélyeit- írja a Fitch Solutions. A két fél továbbra is egészen távol áll a megoldástól és az álláspontjaik eléggé különbözőek. A változás az eddigi helyzetben az, hogy már nem csak a republikánusok, hanem a demokraták is gazdasági agresszornak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés