Előfizetői tartalom

Itt a jegybank kamatdöntése!

Portfolio
A várakozásoknak megfelelően a monetáris tanács az irányadónak mondott kamatot, és a kamatfolyosó széleit egyaránt változatlanul hagyta mai ülésén. Így holnaptól a három hónapos jegybanki betét kamata továbbra is 0,9%, az egynapos betéti kamat -0,15%, az egynapos hitel kamata 0,9% marad. Izgalmak azért még jöhetnek a délután folyamán, annál is inkább, mert a jegybank ma délutánra szokatlan módon háttérbeszélgetést hirdetett "a monetáris politika aktuális kérdéseiről".

A bejelentésekről itt írtunk részletesen:Kapcsolódó cikkünk2018.09.18Átalakítja eszköztárát és felkészült a normalizációra az MNB!2018.09.18Nagy Márton: a monetáris politika irányultsága nem változottA fő monetáris kondíciók változatlanul hagyása nem jelentett meglepetést, a piac egységesen arra számított, hogy az MNB mai döntésével kitart a laza monetáris politika...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés