Előfizetői tartalom

Itt lehet a legtöbb pénzt keresni Magyarországon

Portfolio
Igen jelentős regionális különbségek láthatók Magyarországon a munkanélküliség, a foglalkoztatás és a nettó keresetek tekintetében egyaránt - olvasható ki a KSH Fókuszban a megyék című összehasonlításából. A munkanélküliségi ráta Északnyugat-Magyarországon a legalacsonyabb, de a keresetek Budapesten a legmagasabbak.

Budapesten 246 ezer forint volt a nettó átlagkereset az idei első három negyedévben, amivel messze meghaladta az összes többi térség teljesítményét. Győr-Moson-Sopron megye került a második helyre 199 500 forintos nettó keresettel, a harmadik pedig Komárom-Esztergom volt 189 500 forinttal.Forrás: KSHKomárom-Esztergom viszont már nem éri el az országos átlagot (193 500) sem, vagyis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés