Előfizetői tartalom

Itt a 2015-ös költségvetés! De hol az internetadó? (3.)

A várakozásoknak megfelelően csütörtök délután a kormány benyújtotta a 2015-ös költségvetésről szóló törvényjavaslatot. A tervezetben szerepel az internetadó, melyből 25 milliárd forintot vár a benyújtó Nemzetgazdasági Minisztérium. A részletes bevételi tervek között is találni érdekes tervszámokat. Ami szembetűnő, hogy a kormány az ÁFA-bevételeknél rendkívül nagy növekedésre számít még az idei tervekhez képest is. Úgy tűnik, hogy az elektronikus áruforgalmi figyelő rendszertől jelentős bevételnövekedést vár a kormány, azonban a tervezetben csak annyi szerepel, hogy több tízmilliárd forint jöhet be többletbevételként.

A 306 oldalas dokumentum bemutatásáról szóló cikkünket frissítjük, megéri visszanézni! Miután Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a csütörtöki sajtótájékoztatóján összefoglalta a 2015-ös büdzsé néhány paraméterét, a tervezet felkerült a Parlament honlapjára. A csütörtöki eseményről ebben a cikkünkben számoltunk be:Kapcsolódó cikkünk2014.10.30Varga bejelentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés